Forsiden For ungdom Spørsmål og svar
Spørsmål og svar

Depresjon etter hasj

E-post Skriv ut PDF
Jeg har hadd en periode (par måneder) der jeg har røyket en del hasj. ikke noe jeg har gjort mye før. Sliter veldig med depresjon og angst etter dette. er dette noe som vil gå over etter tid eller er det noe jeg må gjøre??
Mann, 21 år fra Sør-Trøndelag
Les mer …
 

Alkohol

E-post Skriv ut PDF
eksempler på drikkepress?
Mann, 13 år fra Nordland
Les mer …
 

MDMA i lang periode

E-post Skriv ut PDF
Hei! Jeg er en gutt på 18år og jeg har tatt mdma cirka hver helg siden slutten av december. har merket noe som skjer i hodet mitt når jeg drikker, kan ikke helt forklare hva som skjer, men det har vært ille i perioder. Har begynt å få litt gulere øyer, noe jeg bekymrer meg for at kan ha å gjøre med leveren. Skader MDMA leveren eller hva skjer? burde jeg oppsøke lege?
Mann, 18 år fra Akershus
Les mer …
 

Begynner moren min å bli alkoholisert og hva skal jeg gjøre?

E-post Skriv ut PDF

Jeg begynner å føle meg litt maktesløs. I løpet av et tidsrom på et år nå har jeg opplevd moren min veldig full 5-6 ganger. Hun klarer ikke å oppføre seg når hun drikker og skjønner ikke at hun ikke tåler det. Hun lyver og sier hun har drukket kun et glass med vin, men så har hun tømt hele flaska og tatt noen shots i tillegg. Hun skjeller ut broren min, meg og faren min og gjør det veldig utrygt her hjemme. På julaften bestemte hun seg igjen for å drikke og tok noen shots på kjønnet og da hun kom ut var hun tydelig i fin form. Bare noen minutter etterpå begynte hun å slenge dritt til faren min og fike til han på låret.

Les mer …
 

Passiv røyking

E-post Skriv ut PDF
utropstegnJeg ble blåst hasj på når jeg var med noen kompiser de røyket en joint og jeg var inne rommet og fikk det i lungene. 
Kan jeg bli tatt på en urin prøve for og ha vært og bli passiv røyker det var veldig tett lite rom. 
Mann, 16 år fra Oslo
Les mer …
 

Hasj/marihuana

E-post Skriv ut PDF
cannabisJeg er en gutt på16 år som lurer på litt forskjellig angående hasj og marhuiana. Det eg lurer på er hva forskjellen på hasju og marhuiana er og hva som er mest skadlig for kroppen, ta seg ein joint eller gå på fest og drikke seg dritings på brennevin? Er det skadlig i det hele tatt og røyke ein joint dller to i månen? Er det farlig og røyke cannabis om det er i små mengder, vist det ikkje er enn vane men noe man bare gjør et par ganger i månen?
Mann, 16 år fra Hordaland
Les mer …
 

Hasj/marhuiana

E-post Skriv ut PDF
cannabisJeg er en gutt på16år som lurer på litt forskjellig angående hasj og marhuiana. Det eg lurer på er hva forskjellen på hasju og marhuiana er og hva som er mest skadlig for kroppen, ta seg ein joint eller gå på fest og drikke seg dritings på brennevin? Er det skadlig i det hele tatt og røyke ein joint dller to i månen? Er det farlig og røyke cannabis om det er i små mengder, vist det ikkje er enn vane men noe man bare gjør et par ganger i månen?
Mann, 16 år fra Hordaland
Les mer …
 

Methbivirkninger

E-post Skriv ut PDF
Hei. Jeg prøvde crystal meth for 24 timer siden ca. Jeg begynte å plukke på "kviser" jeg hadde fått fra dopet og har nå fått noen få sår, med orange/rustfarge og noen rustfargeflekker i huden. Hvordan behandler jeg dette raskest og best? I tillegg har jeg litt vondt i ledd og i lymfeknuter, de er stive. Jeg kommer ikke til å ta dopet igjen.
Mann, 19 år fra Oslo
Les mer …
 

kokain

E-post Skriv ut PDF
kokain
Jeg tar kokain hjelp kan ikke stoppe
Kvinne, 15 år fra Rogaland
Les mer …
 

Hei på deg

E-post Skriv ut PDF
Kan jeg bruke amfetamin og røyke hasj samtidig?
Mann, 16 år fra Oslo
Les mer …
 


Side 8 av 179
RUStlf-logo RUStelefonen på Facebook

Anonym spørretjeneste

split_banner3

Søk i våre artikler

Rusrelaterte nyheter

Information in english

info_english