Forsiden For ungdom Spørsmål og svar
Spørsmål og svar

Religion og Rus

E-post Skriv ut PDF
promillesymbol litenJeg er Dmitrij og har fått skoleoppgave som lydes: Om hvorfor rus, alkohol og lignende er Haraam i Islam?jeg har aldri forstått hvorfor og vil gjerne ha svar innen imorgen. For jeg skal ha fremføring imorgen. Har noen kilder selv men ville spørre dere også :)
Mann, 15 år fra Buskerud
Les mer …
 

Piller

E-post Skriv ut PDF
tabletter hviteHei Kan man dø om man blander pinex forte og paralgin forte? Aner ikke hvor mange som er igjen, men kanskje 5-10? Veier forresten 40 kg om det har noe å si.
Kvinne, 18 år fra Telemark
Les mer …
 

Spørsmål?????????

E-post Skriv ut PDF
hjerneHvorfor får en bedre humør av narkotika? Hva skaper avhengighet Hva endrer tankene? Hvor mye må man(n og damer) drikke for å bli full? Kan man være full uten rus?
Mann, 14 år fra Rogaland
Les mer …
 

Hvor lenge kan cannabis spores i urinen?

E-post Skriv ut PDF
urinprøveHei! For 2 uker siden sluttet jeg å røyke hasj, da hadde jeg røyka 3-4 ganger i uka i ca. 1 mnd. Jeg har drukket over 3 liter appelsinjuice og 2,5 liter vann hver eneste dag i de 2 ukene. Jeg har også drukket 10 dråper klorin 1 dag i uka i de 2 ukene. Men i går så var jeg drita ful,l og fikk ved en uheldighet tatt 2 trekk av en joint. Hvor lenge vil det bli sport opp i kroppen?
Mann, 15 år fra Vest-Agder.
Les mer …
 

Hvor lenge kan marihuana påvises i urinprøver?

E-post Skriv ut PDF
 cannabisHei, jeg bodde i amsterdam som utveksligsstudent og der begynte jeg og røyke marijuana i 4 -5 måneder i begynnelsen var det 2-3 ganger i mnden men etter de 2 siste måndene ble det nesten daglig, røykte kanskje fra 3-4 gram i uka, blandet med tobakk. nå som jeg flytta igjen til norge, holdte jeg meg unna det i 3 og halv månede men så hadde jeg 2-3 joint med noen kompiser, lurte på hvor lenge vil det være i pissen min?
Les mer …
 

Avhengig av sukker

E-post Skriv ut PDF
articlesJeg har fått i en skoleoppgave om hvorfor man blir avhengig av sukker og jeg finner ikke noen gode kilder! Vennligst svar innen tirsdag.
Mann, 14 år fra Buskerud
Les mer …
 

Blodtrykk

E-post Skriv ut PDF
blue-question-markI mårres, spiste jeg frokost, jeg kokte meg nuddler, som jeg gjør litt for ofte. Dette har aldri hendt med meg før, men ca 2 min etter jeg hadde spist nuddlene og tadd i en snus, ble jeg skikkelig svimmel, hjerte banket og jeg skjalv, det kom gradvis bort etter jeg drakk vann og spiste en banan. Etter litt googling fant jeg ut dette var et resultat av å sitte i ro å spise drit litt for mye, dette var kroppen min sin måte på å si ifra. SÅ fra nå av, skal jeg leve en hel del sunnere enn det jeg har gjort tidligere. MEN, i kveld, skal jeg på en liten fest hos en kompiss, å drikke noe pils. Etter episoden i mårres vet jeg helt hvordan kroppen kommer til å reagere, mest sannsynelig går det vell fint, men jeg ville høre om du hadde nå kunnskap å dele med meg?
Mann, 17 år fra Sør-Trøndelag
Les mer …
 

HVA SKAL JEG GJØRE?

E-post Skriv ut PDF

promillesymbol litenJeg og vennene mine prøvde ut alkohol på fredag, for det er ganske mange i området som drikker. Vi hadde bare lyst til å prøve alkohol. Vi prøvde med tre cider og øl. Og så fikk den ene vennen vår tak i whisky og drakk altfor mye. Han har kastet opp rundt 5-6 ganger og vi får han til å drikke så mye vann så mulig. Det er vanskelig å vekke han og vi prøvde å klype han men han svarer ikke på smerte. Vi får vekket han greit, men det tar litt tid. Vi prøvde å male antall hjerteslag og fikk 76, men vi kan ha tatt feil. Vi vet ikke hva vi kan gjøre og kan ikke mye om alkohol.
Mann, 14 år fra Akershus

Les mer …
 

Foreldrene mine ruser seg

E-post Skriv ut PDF

blue-question-markHei. Jeg har lenge mistenkt foreldrene mine for at de røyker hasj, det nekter de for selv og blir veldig hissig om jeg forsøker å si noe. Jeg fant tilfeldigvis Ritalin i skuffen hos min mor (Jeg skulle ta en paracet mot hodepine). Disse Ritalinene vet jeg at hun har kjøpt/fått av en venninne. En annen venninne jobber i en bolig med psykisk syke, og har tydeligvis tilgang på medikamenter fordi min har fått/kjøpt fra henne. Jeg skulle også ordne telefonen hennes en gang og da dukket det opp ett bilde av fleinsopp, som samme venninne hadde sent, med invitasjon til mine foreldre. Foreldrene mine fungerer greit, sånn utav, men min mor spesielt har hatt ganske mange "uhell" i trafikken, og helt utrolig har det ikke gått gale. Men jeg er oppriktig bekymret for at hun skal kjøre i ruset tilstand, både for seg selv og for alle andre. Jeg tør ikke konfrontere foreldrene mine, fordi de ser på meg som super paranoid fra før. Har forsiktig forsøkt å ta dette opp med min ene søster, men hun tror meg ikke. Jeg syntes det finnes alt for mange "bevis" til at jeg bare skal fortsette å ignorere dette. Hva kan jeg gjøre? Kan man kontakte politiet f.eks? Hva kan evt de gjøre?
Kvinne, 25 år fra Hordaland

Les mer …
 

Hvor lenge kan cannabis påvises i en urinprøve?

E-post Skriv ut PDF

urinprøveHei, jeg drakk litt får mye på en fest og da røyket jeg nesten en hel joint, ca 1gram i den men jeg er går på en urineprøvekontrakt og er litt stressa. Hvor lenge går før dette går ut av pisset altså at jeg er "clean"? Dette var første gang på 2 måneder. Hvis dette har noe si så jeg er ikke akkurat overvektig men jeg er ikke tynn heller, enn mellom ting kan man si. Hilsen stressa tenåring
Mann, 16 år fra Buskerud

Les mer …
 


Side 8 av 170
RUStlf-logo RUStelefonen på Facebook

Anonym spørretjeneste

split_banner3

Søk i våre artikler

Information in english

info_english