Forsiden For ungdom Spørsmål og svar
Spørsmål og svar

kokain og urinprøver

E-post Skriv ut PDF

kokainJeg var så dum å tok ca 2 gram kokain natt til søndag.. Og i dag ble jeg innkalt til urinprøve hos furst først kommende fredag kl. 10.00. Vil jeg ha rene prøver da det er gått ca fem døgn siden jeg tok kokain???
Mann, 22 år fra Akershus

Les mer …
 

rus

E-post Skriv ut PDF
blue-question-markHvilken hjelp kan en om ruser seg få fra samfunnet/helsevesenet? Hva kan jeg gjøre hvis bestevenninna mi begynner å ruse seg?
Kvinne, 16 år fra Rogaland
Les mer …
 

Hasj

E-post Skriv ut PDF
blue-question-markJeg er en jente på 17 år som bor i spania hos norsk vertsfamilie. Jeg går på skole her gjennom (red.adm) videregående skole, og skal være her et halvt år. Jeg røyket hasj en dag, og vertsfamilien fant det ut. Hva kan skje? mister jeg skoleplassen hjemme i Norge? Må jeg reise hjem? Får jeg jobbe som helsefagarbeider neste år eller kommer det på politiattesten? HJELP fra en livredd jente
Kvinne, 17 år fra Rogaland
Les mer …
 

Hvor langt tid tar det å bli clean hvis jeg jobber for det?

E-post Skriv ut PDF

cannabisJeg har nå røyket weed kanskje 4 ganger i uken i 2 mnd- Og jeg lurer på hvis jeg drikker masse vann og appelsinjuice, trener så jeg svetter og spiser løk. Hvor lang tid tar det før jeg blir clean? Har hørt at jo tynnere man er jo fortere går thc ut av kroppen. Jeg er 1.61 og veier 45kg. Vet at jeg snart blir tatt inn på bekymringsmøte hos politiet, men vet ikke når. Så trenger svar fort!
Kvinne, 16 år fra Akershus

Les mer …
 

Sniffe mel

E-post Skriv ut PDF
kokainHei, jeg driver å jobber med å sette opp et teaterstykke. en av rollene skal være en rusmisbruker og jeg har lyst til at publikum skal se at han sniffer kokain. Jeg vil selvfølgelig ikke gi skuespillerne ekte kokain, men jeg tenkte å prøve med for eksempel mel. Så da lurte jeg på om dere vet noe om det kan være farlig på noen måte å sniffe mel, eller om dere vet om noe annet som er helt ufarlig.
Mann, 19 år fra Oppland
Les mer …
 

Helseskader ved bruk av Rusmidler

E-post Skriv ut PDF
RUStlf-logoHei. Jeg lurer på om dere vet hva samfunnet kan gjøre for å påbygge helseskadene ved bruk av rusmidler.
Kvinne, 15 år fra
Les mer …
 

hasj

E-post Skriv ut PDF
blue-question-markhvorfor er hans ulovlig, det er jo faen meg digg <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Mann, 10 år fra Akershus
Les mer …
 

Overdose - dagene etter

E-post Skriv ut PDF
blue-question-markHei. For litt under to uker siden, tok jeg en pilleoverdose som inneholdt blandt annet 100 atarax, polaromin, antidepressiva o.l. Naturligvis overlevde jeg, selvom krampene, svimmelheten og kvalmen var relativt kraftig, og jeg ikke klarte å stå på bena på 24 timer. Spørsmålet mitt er ift tiden etterpå, jeg har vært fryktelig urolig, lettrørt, stresset og mye smerter i kroppen, noe som har kommet etter denne overdosen. Jeg har vært til avrusning for alkohol og nylig sluttet med alle medisiner. Hva kan disse etterplagene bety? Burde jeg sjekke opp med en lege?
Kvinne, 20 år fra Buskerud
Les mer …
 

NARKOTIKA

E-post Skriv ut PDF


cannabisHvor i verden produseres Narkotiske stoffer, og hvilke konsekvenser får dette for lokalbefolkningen? Hvordan utvinnes narkotika fra planter. dette er en skoleoppgave hvis du lurer.

Mann, år fra Nord-Trøndelag

Les mer …
 

Skoleprosjekt

E-post Skriv ut PDF
blue-question-markHei. Jeg er en gutt på 14 år som har skoleprosjekt om rusmidler. Jeg lurer på om det er mulig å ruse seg med hjelp av alternative rusmidler som f.eks. oregano og safran. Har hørt at safran inneholder safrol olje som brukes i MDMA og MDA. Jeg vet dette ikke er rette tjenesten å bruke for spørre om dette, men jeg gjør et forsøk allikevel.
, 14 år fra Rogaland
Les mer …
 


Side 8 av 193
RUStlf-logo RUStelefonen på Facebook

Anonym spørretjeneste

split_banner3

Søk i våre artikler

Information in english

info_english