Forsiden For ungdom Spørsmål og svar
Spørsmål og svar

Noen ting vi lurer på angående hasj

E-post Skriv ut PDF

articlesHei! vi er en gruppe som snart skal ha en skoleoppgave om hasj på skolen. Her er noen spørsmål som vi gjerne vil ha svar på: Hva er det som skjer med kroppen? Hva er konsekvensene ved å ta en "liten" røyk? Hva er det som skjer med kroppen når en tar hasj? Hvorfor er det avhengihetsskapende?
Mann, 15 år fra Akershus

Les mer …
 

Fleinsopp

E-post Skriv ut PDF
Hvilken bivirkninger har fleinsopp? Jeg har lett overalt, men har ikke funnet noe ordentlig svar.
, 13 år fra
Les mer …
 

Indirekte besittelse?

E-post Skriv ut PDF

Hei Jeg lurer på hva som er potensielle konsekvenser av å ha et nært forhold til noen som jevnlig røyker hasj? Spesifikt to ting: - hvor stor er risikoen for passiv røyking? Dersom du sitter ved siden av noen, vil du få det i deg, og vil da det vise dersom du skulle bli bedt om en urinprøve? Hvor lenge vil det i såfall sitte i kroppen? og - Dersom samboeren din skulle ha litt (et par gram) liggende i leiligheten du også bor i, kan du bli tatt for besittelse da?
Kvinne, 20 år fra Sogn og Fjordane

Les mer …
 

Ritalin - dop eller medisin

E-post Skriv ut PDF
tabletter hviteMå jeg kutte ned på treningen (12-15 timer i uken) når jeg bruker Ritalin? Vil helst ikke dø av akutt hjertestans. Hva skjer om jeg tar for mye Ritalin i forhold til konsentrasjon, prestasjon og trening? Er det stor forskjell på hvordan en person med ADHD og en person med ADD responderer på medisinen? Hva skjer om man tar Ritalin i rykk og napp og ikke som beskrevet? Kan man bruke Ritalin om man har lavt stoffskifte og bruker Levaxin?
Kvinne, 24 år 
Les mer …
 

Hvordan påvirker narkotika samfunnet?

E-post Skriv ut PDF
articlesHei, jeg har fått en skoleoppgave om hvordan narkotika påvirker samfunnet. Jeg har sett på de sidene dere har foreslått til andre som har fått samme oppgave, men jeg får ikke noe som kan hjelpe meg ut av dem.
Kvinne, 15 år
Les mer …
 

Hva er bivirkningene av amfetamin?

E-post Skriv ut PDF
rustlf-logo 75x67Moren min har svært store problemer med rus. Hun bruker amfetamin, heroin og alt sammen egentlig. Jeg er svær bekymret for at hun tar overdose, og jeg lurer egentlig mest på hva bivirkninget som er av å bruke amfetamin.
Kvinne, 16 år fra Hedmark
Les mer …
 

Depresjon etter hasj

E-post Skriv ut PDF
Jeg har hadd en periode (par måneder) der jeg har røyket en del hasj. ikke noe jeg har gjort mye før. Sliter veldig med depresjon og angst etter dette. er dette noe som vil gå over etter tid eller er det noe jeg må gjøre??
Mann, 21 år fra Sør-Trøndelag
Les mer …
 

Alkohol

E-post Skriv ut PDF
eksempler på drikkepress?
Mann, 13 år fra Nordland
Les mer …
 

MDMA i lang periode

E-post Skriv ut PDF
Hei! Jeg er en gutt på 18år og jeg har tatt mdma cirka hver helg siden slutten av december. har merket noe som skjer i hodet mitt når jeg drikker, kan ikke helt forklare hva som skjer, men det har vært ille i perioder. Har begynt å få litt gulere øyer, noe jeg bekymrer meg for at kan ha å gjøre med leveren. Skader MDMA leveren eller hva skjer? burde jeg oppsøke lege?
Mann, 18 år fra Akershus
Les mer …
 

Begynner moren min å bli alkoholisert og hva skal jeg gjøre?

E-post Skriv ut PDF

Jeg begynner å føle meg litt maktesløs. I løpet av et tidsrom på et år nå har jeg opplevd moren min veldig full 5-6 ganger. Hun klarer ikke å oppføre seg når hun drikker og skjønner ikke at hun ikke tåler det. Hun lyver og sier hun har drukket kun et glass med vin, men så har hun tømt hele flaska og tatt noen shots i tillegg. Hun skjeller ut broren min, meg og faren min og gjør det veldig utrygt her hjemme. På julaften bestemte hun seg igjen for å drikke og tok noen shots på kjønnet og da hun kom ut var hun tydelig i fin form. Bare noen minutter etterpå begynte hun å slenge dritt til faren min og fike til han på låret.

Les mer …
 


Side 8 av 180
RUStlf-logo RUStelefonen på Facebook

Anonym spørretjeneste

split_banner3

Søk i våre artikler

Information in english

info_english