Forsiden For ungdom Spørsmål og svar
Spørsmål og svar

skoleoppgave

E-post Skriv ut PDF
hei jeg har en skoleoppgave om pillemisbruk og lurer på vilke piller som er de som blir mest brukt innenfor pillemisbruk?
Mann, 14 år fra
Les mer …
 

Har det noe å si?

E-post Skriv ut PDF
hei . går på 5mgx3 stesolid og 2 moggadon til dagen fikk 20 tegretol for og ikke havne i sykose iogmed at jeg har store søvn problemer og kan gå våken i 5-6 dager og så såve 2-3 timer så er det på an ijenn kan di ha noen negativ innvirkning på stesoliden og moggadonen jeg får av legen ? :)
Mann, 21 år fra Rogaland
Les mer …
 

El røyk/vannpipe

E-post Skriv ut PDF
rustlf-logo 75x67Hei, jeg lurer på hvorfor det ikke er lov til å selge el røyk, eller vannpipe. Mamma å pappa sier att det er farlig. så er det farlig eller ikke?
Mann, 12 år fra Vestfold
Les mer …
 

Vondt i leveren

E-post Skriv ut PDF
himmelJeg er ikke helt sikker på om det er leveren jeg har vondt i, men etter å ha blitt pumpet 2-3 timer etter at jeg tok litt for mange smertestillende på torsdag kjenner jeg en mageknip ligende smerte et eller annet sted på magen. Kan det være leveren, og er det bare en bivirkning eller kommer det til å vare?
Kvinne, 15 år fra Hedmark

 

Les mer …
 

Urinprøvekontrakt

E-post Skriv ut PDF
urinprøveHei, Jeg drakk litt får mye på en fest og røyket ca 1gram hasj eller marijuana. Jeg går på en urinprøvekontrakt og har levert 2 negativ prøve. Før jeg gikk på urinprøvekontrakt røyket jeg ganske mye. Men hvor lang tid vil det gå før jeg kan levere negative prøver igjen? Er det noe som kan få prossesen til å gå litt fortere ?
Mann, 19 år fra Akershus
Les mer …
 

Ungdom og rus

E-post Skriv ut PDF
Hei, jeg har fått en skoleoppgave om ungdom og rus. Lurer derfor på hvorfor ungdom er en utsatt gruppe når det gjelder rus og rusavhengighet?
Kvinne, 18 år fra Møre og Romsdal
Les mer …
 

Religion og Rus

E-post Skriv ut PDF
promillesymbol litenJeg er Dmitrij og har fått skoleoppgave som lydes: Om hvorfor rus, alkohol og lignende er Haraam i Islam?jeg har aldri forstått hvorfor og vil gjerne ha svar innen imorgen. For jeg skal ha fremføring imorgen. Har noen kilder selv men ville spørre dere også :)
Mann, 15 år fra Buskerud
Les mer …
 

Piller

E-post Skriv ut PDF
tabletter hviteHei Kan man dø om man blander pinex forte og paralgin forte? Aner ikke hvor mange som er igjen, men kanskje 5-10? Veier forresten 40 kg om det har noe å si.
Kvinne, 18 år fra Telemark
Les mer …
 

Spørsmål?????????

E-post Skriv ut PDF
hjerneHvorfor får en bedre humør av narkotika? Hva skaper avhengighet Hva endrer tankene? Hvor mye må man(n og damer) drikke for å bli full? Kan man være full uten rus?
Mann, 14 år fra Rogaland
Les mer …
 

Hvor lenge kan cannabis spores i urinen?

E-post Skriv ut PDF
urinprøveHei! For 2 uker siden sluttet jeg å røyke hasj, da hadde jeg røyka 3-4 ganger i uka i ca. 1 mnd. Jeg har drukket over 3 liter appelsinjuice og 2,5 liter vann hver eneste dag i de 2 ukene. Jeg har også drukket 10 dråper klorin 1 dag i uka i de 2 ukene. Men i går så var jeg drita ful,l og fikk ved en uheldighet tatt 2 trekk av en joint. Hvor lenge vil det bli sport opp i kroppen?
Mann, 15 år fra Vest-Agder.
Les mer …
 


Side 8 av 171
RUStlf-logo RUStelefonen på Facebook

Anonym spørretjeneste

split_banner3

Søk i våre artikler

Information in english

info_english